Web Analytics Made Easy - Statcounter

** خبرگزاری فارس-گروه رادیو و تلویزیون: تا به حال در تلویزیون شاهد سریال های امنیتی زیادی نبودیم و هر آنچه تولید و پخش شده، بیشتر از تخیل نویسنده بهره برده است و واقعیت زیادی در آن ریشه نداشته است.

اما از امشب سریالی تحت عنوان «خانه امن» قرار است از شبکه یک سیما به روی آنتن برود. سریالی در ۵۰ قسمت که داستان آن درباره مامور امنیتی است که به پرونده هایی ورود می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سریال براساس پرونده های واقعی و امنیتی به نگارش درآمده است و تولید شده است. احمد معظمی کارگردان این سریال است و حسین تراب نژاد نیز نویسندگی آن را به عهده داشته است.

 

** سه گانه هایی در امتداد یکدیگر

این امکان وجود دارد که فصل های دو یا سه هر سریالی ساخته شود اما در مورد خانه امن باید گفت سریالی است که در ادامه دو گانه سارق روح و ترور خاموش ساخته شده و کامل کننده آنها است. این سه سریال ارتباط داستانی بین شان وجود ندارد اما فضای موجود در آنها تا حدودی شبیه به هم است.

** «سارق روح» و ورود به موضوع فرقه های انحرافی

«سارق روح» نیز به سراغ فرقه‌های انحرافی رفته بود. این اثر ژانر مهیج و معمایی داشت و برگرفته از یک ایده پژوهش محور بود. این مجموعه به موضوع امنیت نرم و آسیب‌های اجتماعی می‌پرداخت.

 

** «ترور خاموش» و ماجرای مافیای مواد مخدر

سریال ترور خاموش مافیای موادمخدر را به تصویر می کشید. این سریال چند آسیب اجتماعی جدی را همزمان مورد بحث و بررسی قرار داد، معضلات و ناهنجاری‌هایی مثل کودک همسری، طلاق، مواد مخدر و حاشیه‌نشینی.

** احمد معظمی کارگردان این سه گانه

معظمی در این سالها سریال های بسیاری را کارگردانی کرده است. شاید برای شما هم اتفاق بیفتد،‌جاده چالوس، سایبر، دیوار شیشه ای، ملکاوان و ... اما حالا او با خانه امن سه گانه سریال هایش را کاملتر می کند و در کنار فرقه های انجرافی و مافیای مواد مخدر، این بار به سمت ماجراهای نیروهای امنیتی و داعش و ... می پردازد.

 

** سریالی بر اساس پرونده های واقعی

این سریال بر اساس پرونده های واقعی ساخته شده است و ماجرا برمی گردد به حضور داعش در ایران و ماجرای تروریستی که توسط وزارت اطلاعات خنثی می شود. این سریال به تهدیدات داعش و حمایت کشورهای غربی و کمک‌های مالی منطقه‌ای به این گروه تروریستی می‌پردازد. این سریال امنیتی و جاسوسی، خط اصلی قصه‌اش سناریوی آمریکا برای ناامنی خانه امن ما، ایران است. همان طرح آمریکایی- عربی که در حقیقت برای ناامن کردن ایران در دستور کارشان قرار داده شده و جزو اهداف شوم و شیطانی‌شان بود.

** شباهت های بین «خانه امن» و «ترور خاموش»

اما اگر بخواهیم این سریال را با دو سریال دیگر ترور خاموش و سارق روح قیاس کنیم، باید بگوییم ساختار این سریال شبیه به ترور خاموش است. ماجرا درباره یک پرونده امنیتی است که در کنار آن خانواده هایی درگیر این پرونده شده اند، چه خانواده هایی که مظلوم و قربانی می شوند و چه خانواده هایی که جزو بدمن های قصه هستند. همچنین در این سریال قصه خانواده نیروهای امنیتی را هم شاهد خواهید بود که تا به حال در سریال های اینچنینی کمتر به آن پرداخته شده است.

 

** سریال هایی که تخیل نویسنده بوده است

تا به حال اغلب سریال هایی که در این ژانر ساخته و به پخش رسیده است بیشتر از عنصر تخیل بهره برده اند و کمتر سریال هایی دیدیم که بر اساس واقعیت و به صورت مو به مو به جزئیات یک واقعه بپردازد. اما خانه امن اینطور نیست و به صورت عینی از روی اتفاق های واقعی ساخته شده است.

** تراب نژاد: از حضور آقای اصفهانی به عنوان مشاور بهره بردیم

«حسین تراب نژاد» نویسنده سریال «خانه امن» که پیش از این نگارش سریال های شرایط خاص، ترور خاموش،‌گیله وا، فوق سری، شوق پرواز، هفت سنگ، پرده نشین را به عهده داشته است، در گفت و گو با خبرنگار فارس، ‌گفت: خوشبختانه آقای اصفهانی به عنوان مشاور در کنار ما و ناظر پروژه بودند و هر آنچه قابل پخش بود را به ما می گفتند و اینطور نبود که به بخش هایی ورود کنیم که غیر قابل پخش هستند.

این نویسنده همچنین ادامه داد: نگارش این سریال برایم جذاب بود به این دلیل که جنبه های سیاسی آن از بخش امنیتی پررنگ تر است و مباحث سیاست بین الملل نیز مطرح می شود. همیشه سریال هایی که به طور صرف به بخش امنیتی ورود داشت برایم جذاب نبود و به همین دلیل این سریال را دوست دارم.

** پرویز فلاحی پور و ایفای نقش قاضی

فلاحی پور تا به حال نقش های بسیاری را در تلویزیون بازی کرده است. از میان آنها می توان به بازی تاثیر گذارش در سریال شب دهم اشاره کرد و نقش یاور دلنواز که عاشق و دلباخته رفعت بود و در آخر نیز از عشقی زمینی به عشقی فرازمینی رسید. مرده متحرک، مرد هزار چهره، دلنوازان، در جست و جوی آرامش و ترور خاموش نیز از جمله سریال های او در این سالها بودند. فلاحی پور جدیت خاصی در بازی هایش دارد که قطعا برای ایفای نقش یک قاضی در سریال «خانه امن» گزینه بسیار مناسبی است.

 

** حمیدرضا عطایی و ایفای نقشی ادامه دار

عطایی در سریال «ترور خاموش» شخصیت مرتضی را بازی کرده بود و در قالب یک مامور اطلاعاتی که در پایان تصویر یک قهرمان را ارائه داد، ظاهر شد و به قولی قرار است این شخصیت ادامه پیدا کند. اما با توجه به تصاویری که از بازی او درخانه امن منتشر شده است بعید نیست او بخش هایی در نقش یک داعشی حاضر شود.

 

** حمیدرضا پگاه در نقش مامور امنیتی

یکی از نقش های اصلی این سریال بر دوش حمیدرضا پگاه است. با من بمان، آوای باران، هست و نیست از سریال های پگاه در این سالها است. اما او در خانه امن نقش یکی از مامورهای امنیتی را ایفا می کند و از معدود مامورهای امنیتی است که در این سریال به زندگی شخصی اش نیز ورود شده است.

** تصویربرداری در اروپا

از لوکیشن های این سریال جاسوسی امنیتی می توان به تهران و بخش هایی در اروپا اشاره کرد. گروه تولید به فراخور قصه می بایست سکانس های خارجی را با حضور برخی از بازیگران در اروپا مقابل دوربین ببرند.

 

** امین زندگانی و چالش های یک مامور امنیتی

امین زندگانی نیز تا به حال در نقش مامور امنیتی دیده نشده است و علیرغم اینکه از این قبیل پیشنهادها زیاد داشته است اما اولین بار است که نقش یک مامور امنیتی را در قالب یک سریال شبانه بازی می کند و در قالب این نقش دچار چالش هایی خواهد شد.

حمیدرضا پگاه، امین زندگانی، حمید رضا عطایی، پرویز فلاحی‌پور، سیما تیرانداز، حمید عطایی، سامان صفاری، شهروز ابراهیمی، سپیده خداوردی، سوگل طهماسبی، علیرضا رئیسی، نیلوفر کوخانی، قربان نجفی، ارسطو خوشرزم، کاوه آفاق، روژین رحیمی طهرانی، زهره نعیمی، سامان دارابی و... در این مجموعه ایفای نقش می‌کنند.

انتهای پیام/

 

منبع: فارس

کلیدواژه: داعش سریال خانه امن تلویزیون مامور امنیتی ترور خاموش سریال هایی ایفای نقش فلاحی پور تا به حال خانه امن سارق روح نقش یک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۶۷۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم جوان در آمریکا خواهان تغییر واقعی هستند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، برنامه جهان امروز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ماه با موضوع تظاهرات دانشجویی حمایت از فلسطین در آمریکا و با ارتباط تصویری با آقای جرمی کازماروو تحلیلگر سیاسی و نویسنده آمریکایی از اوکلاهامای آمریکا پخش شد مشروح این برنامه را در زیر می خوانید: 


سوال: این که گفته می‌شود آمریکا به دنبال قانونی کردن مقابله با رژیم صهیونیستی است و این که نگذارد هرگونه مقابله و مخالفت با این رژیم انجام شود، چه جزئیات بیشتری دارید و به نظرتان چقدر ممکن است تبدیل به یک مصوبه در کنگره آمریکا بشود؟
کازماروو: در محوطه‌های دانشگاه‌ها اعتراض‌های گسترده‌ای در جریان است و تلاش می‌شود که این اعتراض‌ها را تبدیل به نوعی یهودی ستیزی کنند مقامات آمریکایی و از سوی دیگر برای این، این تنش دارد صورت می‌گیرد که فاصله‌ای بین دانشجو‌ها ایجاد بشود، اما در عین حال این اعتراض‌ها همزمان با حضور گسترده دانشجو‌های یهودی باشد، در جا‌هایی مثل لس آنجلس هم اقدام به سرکوب دانشجو‌ها کردند و شماری از این دانشجویان را راهی زندان کردند ما شاهد این هستیم که پلیس استاندارد‌های دوگانه را اجرا می‌کند و به جای مراقبت از تظاهرکنندگان آنها را سرکوب می‌کند.


 سوال: این موضوع قانونی کردن مقابله با هرگونه مخالفت و مقابله با رژیم صهیونیستی به نظر شما ممکن است مصوبه کنگره آمریکا بشود؟
 کازماروو: البته من فکر نمی‌کنم که به قانون به خصوصی تبدیل بشود و در قانون آمریکا جا بگیرد البته این را هم می‌دانیم که پلیس آمریکا دارد بر خلاف قانون اساسی آمریکا رفتار می‌کند، چون می‌دانیم که قانون اساسی آمریکا هر نوع اعتراض را در صورتی که آشتی جویانه باشد تصویب کرده و پلیس با اقداماتی که انجام می‌دهد دارد قانون آمریکا را نقض می‌کند.


 سوال: گمانه زنی‌ها و صحبت‌هایی است به طور ویژه در شبکه‌های اجتماعی که پلیس علیه تظاهرکنندگان از مواد شیمیایی استفاده کرده است، اما در رسانه‌های اصلی آمریکایی این خبر بازتاب داده نشده است این چقدر صحت دارد؟ آیا شما در این باره جزئیات بیشتری می‌دانید؟
 کازماروو: ممکن است که پلیس با این ادعا که معترضان و تظاهرکنندگان اقدامات خرابکارانه‌ای انجام داده باشند دست به هر کاری برای سرکوب کردن آنها بزند و علائمی هم از این مسئله دیده شده و ما این را می‌دانیم که از گاز‌های خطرناک به صورت کپسولی علیه دانشجویان استفاده شده گاز‌هایی که به بینایی و بویایی دانشجویان آسیب می‌زند. از سوی دیگر این را می‌دانیم که دانشجویان اقدام به تظاهرات آشتی‌جویانه کردند و پلیس به جای محافظت از آنها بر اساس حقوق قانونی‌شان به آنها حمله ور می‌شود.


سوال: با توجه به این اعتراضات و گستردگی آنها به نظر شما چقدر دانشجویان ممکن است به لحاظ زمانی در صحنه اعتراضات بمانند، چون برخی‌ها هم صحبت از این می‌کنند که تعطیلات دانشگاهی در آمریکا نزدیک است و ممکن است این اعتراضات فروکش کند. به نظر شما چقدر قابل فروکش کردن است این اعتراضات و اگر فروکش کند به نظر شما آن سوال و آن مسئله‌ای که در ذهن دانشجویان آمریکایی روشن شده در دراز مدت چه آثاری دارد؟
کازماروو: سوال خوبی است به نظر من به زودی ما شاهد پایان گرفتن ترم دانشجویی هستیم و از سوی دیگر می‌بینیم که برخی از دانشگاه‌ها مراسم فارغ التحصیلی شان را هم به تاخیر انداختند یا لغو کرده‌اند از سوی دیگر ممکن است با اجرایی و دایر شدن ترم‌های تابستانی همچنان شاهد ادامه این اعتراض‌ها باشیم ولی دانشجویان برای نخستین بار است که می‌توانند آزادانه و به این شکل اعتراض خودشان را به سیاست‌های امپریالیستی دولت خودشان و جنگ طلبانه دولت خودشان اعلام کنند. سیاست‌هایی که علیه کشور‌هایی مثل ایران، روسیه یا کشور‌های دیگر دارد به اجرا گذاشته می‌شود ما در واقع شاهد دولت فاسد و ساختاری فاسد در آمریکا هستیم و ممکن است گسترده شدن این اعتراض‌ها این ساختار را به چالش بکشد.


سوال: ما در این برنامه گفتگو داشتیم با یک دانشجوی معترضی که در دانشگاه‌های آمریکا در جمع معترضان بود و سفید پوست بود و یهودی بود و عبارتی را به کار برد گفت اگر این اعتراضات به جایی نرسد ما این را به جا‌های بالاتر می‌کشانیم. شمایی که تحلیلگر هستید و اوضاع سیاسی در آمریکا را رصد می‌کنید به نظر شما آیا این ممکن است واقعاً به جا‌های بالاتر کشیده شود؟
کازماروو: بله من هم این اعتقاد را دارم ممکن است که با توجه به ساختار فاسدی که دولت آمریکا دارد بیشتر مردم آمریکا این احساس را دارند که دولت آمریکا اقدام به جاری کردن جنگ‌های بی‌پایانی در خاورمیانه، در اوکراین و جنگ طلبی در مناطق مختلف می‌کند و این در حالی است که خواست عمومی مردم را نادیده می‌گیرد جامعه‌ای که در آن زیرساخت‌ها هم تضعیف شده و از سوی دیگر شاهد وضعیت اقتصادی نامناسب از جمله وام‌های سنگین دانشجویی هستیم و مردم جوان در آمریکا خواهان تغییر واقعی هستند.


 سوال: شما درباره نزدیک بودن تعطیلات دانشجویی در آمریکا صحبت کردید، به نظر شما ممکن است با تعطیلات دانشگاه‌ها مردم سایر اصناف و سایر گروه‌ها هم بپیوندند و ما شاهد تصویر جدید و شاید گسترده تری از اعتراضات در آمریکا باشیم؟ آیا شما این را ممکن و محتمل می‌دانید؟
کازماروو: امیدوارم که اینطور باشد و شاهد گسترده شدن اعتراض‌ها باشیم همانطور که در سال‌های پیش برای خشونت پلیس هم شاهد این موضوع بودیم کاری که علیه حکمرانی غلط و فساد پلیس بودیم خشونت لجام گسیخته پلیس را شاهد بودیم از سوی دیگر همانطور که گفتم اعتراض بیشتر در واقع به سیاست‌های دولت آمریکا است که جامعه را به تنگ آورده است سیاست‌هایی که در واقع به طبقه فاسد سیاسی و حاکم در آمریکا و سیاست خارجی است که علیه کشور‌هایی مثل ایران و روسیه انجام می‌شود.


 سوال: آمریکایی‌ها صراحتاً از حمله رژیم صهیونیستی به رفح حمایت نمی‌کنند از طرفی در صحبت بعضی از مقامات می‌شنویم که می‌گویند اگر به گذرگاه رفح حمله کند این اقدام مشروع است به نظر شما موضع‌گیری دو پهلوی مقامات آمریکایی به چه دلیل دارد اتفاق می‌افتد؟
 کازماروو: به نظر من باید به روابطی که آمریکا و اسرائیل در حمله به غزه و همکاری که دارند آن را به این مسئله نگاه کرد همانطور که دیدیم در مسئله سازمان ملل هم حمایت بی‌قید و شرطی را از سوی آمریکا داشتیم و آمریکا هیچ حد و مرزی را برای اسرائیل قائل نیست و به اسرائیل به عنوان یکی از عوامل خودش و نیابت خودش برای اجرای سیاست‌هایش نگاه می‌کند. از سوی دیگر شاهد این هستیم که سیاست‌های آمریکا و اسرائیل برای تغییر رژیم در کشور‌های دیگر هم همچنان ادامه دارد و سیاست‌های جنگجویانه‌ای که آمریکا دارد برای به دست آمدن اسرائیل بزرگ و محقق شدن این خواسته است و نئوکان‌ها هم در جاری شدن و تحقق سیاست‌ها نقش بسیار عمده‌ای دارند و این با خواسته‌های مردم آمریکا در تضاد است. این که اسرائیل به دنبال کنار زدن مردم فلسطین است سیاست غیر مستقیم آمریکا هم به حساب می‌آید.

دیگر خبرها

  • مردم جوان در آمریکا خواهان تغییر واقعی هستند
  • ماجرای کوچ عمو پورنگ از تلویزیون
  • برگزاری یادواره شهدای لشگر فاطمیون در قم
  • ماجرای حاشیه اخیر سریال کیانوش عیاری چیست؟
  • درخواست قانونگذاران آمریکا برای پاسخگویی درباره رابرت مالی
  • ماجرای دیدار وزیر ارشاد و رضا رویگری
  • اتحاد مثلث علیه منافع ایران/ بررسی تأثیرات توافق امنیتی میان آمریکا و عربستان بر روابط سعودی‌ها با ایران
  • سریال طنز «بدل» جایگزین «هفت سر اژدها» می‌شود
  • تذکرکاظم صدیقی به دولت درباره برخورد با مردم!
  • چهره بازیگر سریال خانه‌به‌دوش بعد از ۲۰ سال | تصاویر